Gehoorbescherming op maat | Earsafety Soundprotection

Gehoordbescherming op Maat


Bij Earsafety Sound Protection, gevestigd in het hart van Groningen, zetten we ons in voor het voorkomen van gehoorschade door het aanbieden van gehoorbescherming op maat. Geïnspireerd door onze oprichter, Erwin Koeneman, verbeteren we niet alleen de geluidsbeleving maar zorgen we ook voor heldere communicatie. Of het nu op de werkvloer is, tijdens uw favoriete concert, of bij het uitoefenen van uw sport, Earsafety staat voor u klaar.

Onze Belofte: Uitmuntende Kwaliteit en Ongeëvenaarde Service

Maatwerkoplossingen

Voor elke situatie bieden wij gehoorbescherming op maat, perfect afgestemd op uw persoonlijke behoeften en werkomgeving.

Transparantie en Garantie

Wij staan achter onze producten met heldere prijzen en een tweejarige garantie, ondersteund door gratis advies en service op uw locatie.

Innovatie en Personalisatie

Onze unieke Ceramic Filter System-technologie garandeert een optimale geluidsbeleving zonder de veiligheid te compromitteren.

Waarom Kiezen voor Earsafety?

Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, en persoonlijke service maakt ons uniek in de wereld van gehoorbescherming. Earsafety is meer dan een leverancier; we zijn uw partner in gehoorbescherming.

Deskundig Advies

Onze experts zijn toegewijd aan het vinden van de perfecte gehoorbescherming op maat die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Service op Locatie

Wij komen naar u toe, overal in Nederland en België, om ervoor te zorgen dat uw gehoorbescherming perfect past.

Voorkomen van Boetes

Blijf compliant met de veiligheidsvoorschriften en vermijd hoge boetes door te kiezen voor onze gecertificeerde oplossingen.

  • Opgericht vanuit een passie voor het voorkomen van gehoorschade.
  • Innovatieve oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.
  • Een persoonlijk verhaal dat de basis vormt voor onze missie.

Stap vandaag nog over op gehoorbescherming op maat van Earsafety en ervaar de toekomst van geluidsbescherming. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en begin met het beschermen van wat onvervangbaar is: het gehoor van uw team.