Gehoorbescherming Service Abonnementen | Earsafety Soundprotection

Gehoorbeschermings Service Abonnementen


Bij Earsafety Sound Protection begrijpen we dat het bieden van gehoorbescherming op maat niet alleen de zorg voor het welzijn en de veiligheid van uw medewerkers toont, maar u ook volledige controle en flexibiliteit geeft over het type gehoorbescherming en het onderhoud ervan.

Belang van Gehoorbescherming

De juiste keuze in gehoorbescherming is cruciaal voor het waarborgen van een veilige werkomgeving en het voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

Verplichte Controles

Werkgevers zijn wettelijk verplicht om gehoorbeschermingsmiddelen periodiek te laten controleren op effectiviteit en veiligheid, om zo de werknemers adequaat te beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus.

Zelfmanagement

Dit is geschikt voor bedrijven die de voorkeur geven aan zelfmanagement van alle aspecten van gehoorbescherming, inclusief de naleving van deze controleverplichtingen.

Serviceabonnementen bij Earsafety

Onze serviceabonnementen bieden een zorgeloze oplossing voor het beheer van uw gehoorbescherming.

Zorgeloos Beheer

Wij nemen de complexiteit van administratieve taken uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

Transparante Kosten

Geniet van volledige kostencontrole met een helder overzicht en voorspelbare uitgaven dankzij ons abonnement.

Boetevrij Werkplek

Voorkom het risico op sancties wegens non-compliance. Wij zorgen ervoor dat u altijd voldoet aan de wettelijke eisen.

Optimale Veiligheid en Gezondheid

Ons serviceabonnement waarborgt de gezondheid en veiligheid van uw werknemers met continue bescherming en ondersteuning.

Met Earsafety Care Service kiest u voor een alles-in-één oplossing voor gehoorbescherming, van persoonlijke adviezen en op maat gemaakte gehoorbescherming tot jaarlijkse controles en onderhoud. Ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen in het bieden van een veiligere werkomgeving. Contacteer ons nu voor een vrijblijvend adviesgesprek.