Geluidsmeting Bedrijven Gehoorbescherming | Earsafety Soundprotection

Geluidsmeting Gehoorbescherming


Het nauwkeurig meten en evalueren van geluidsniveaus op de werkplek is van cruciaal belang om te voldoen aan de wettelijke normen en de gezondheid van werknemers te waarborgen. Bij Earsafety erkennen we het fundamentele belang van geluidsmetingen in dit proces.

Het Belang van Geluidsmetingen

Geluidsmetingen zijn essentieel voor het bepalen van de geluidsbelasting binnen werkomgevingen en garanderen dat deze binnen de wettelijke grenswaarden blijft. Deze metingen zijn niet alleen een wettelijke noodzaak maar vormen ook een basis voor het creëren van een veilige en gezonde werkplek.

Wat zijn Geluidsmetingen?

Geluidsmetingen helpen bij het vaststellen of geluidsniveaus onder de veilige grens van 80 dB(A) blijven, waardoor normale communicatie mogelijk is zonder de noodzaak tot stemverheffing.

De Uitvoering van Geluidsmetingen

Specialistische bedrijven, zoals Earsafety, voeren geluidsmetingen uit op diverse locaties binnen het bedrijf om inzicht te krijgen in de actuele geluidsniveaus en de blootstelling van werknemers aan geluid.

Rapportage en Advies

Na de meting volgt een gedetailleerd rapport met de gemeten waarden en aanbevelingen voor maatregelen om het geluidsniveau te verminderen en gehoorbeschermingsprogramma's te implementeren.

Kosten en Procedure van Geluidsmetingen

De kosten voor geluidsmetingen beginnen vanaf €499,00 excl. btw. Earsafety zorgt voor een grondige voorbereiding en snelle levering van het rapport, meestal binnen 7 werkdagen na de meting.

Waarom Geluidsmetingen Essentieel Zijn

Geluidsmetingen vormen een onmisbare stap in het effectief beheren van geluidsrisico's op de werkplek en zorgen ervoor dat bedrijven hun wettelijke verplichtingen nakomen en de gezondheid van hun werknemers beschermen.

Bent u klaar om de geluidsniveaus binnen uw bedrijf professioneel te laten meten en te zorgen voor een veiligere werkomgeving? Neem nu contact op met Earsafety voor een geluidsmeting op locatie en deskundig advies op maat. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met een oplossing die past bij uw specifieke behoeften.