Wat kosten oordoppen op maat? | Earsafety Sound Protection

wat kosten oordoppen op maat

oordoppen op maat kosten
28 December 2022

Wat kosten oordoppen op maat?

Wat kosten oordoppen op maat nou eigenlijk voor op de werkvloer? Het is niet gek dat je je dit afvraagt, want je hoort hier verschillende verhalen over en je hebt te maken met eventueel bijkomende kosten. In dit artikel proberen we je een goed beeld te geven over hoe een prijs kan worden bepaald voor otoplastieken. Lees daarom snel verder om meer te leren over oordoppen op maat kosten of neem gerust contact met ons op voor nog meer gedetailleerde informatie.

Otoplastieken kosten per situatie

Per situatie is het mogelijk dat de kosten otoplastiek verschillen per leverancier. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Eén daarvan is bijvoorbeeld het type filter. Afhankelijk van de hardheid van het geluid en de frequenties (toonhoogtes) wordt er gekozen voor een bepaalde filter. De kosten per filter kunnen verschillen. Daarnaast moet je denken aan welke werkzaamheden er worden uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie is het verplicht dat otoplastieken beschikken over een metalen balletje. Wanneer iemand tijdens bijvoorbeeld het produceren van snoep een otoplastiek kwijtraakt dan kan deze otoplastiek tussen het snoep vallen op een lopende band. Voedingsproducenten beschikken gelukkig over een metaaldetector om metaal te filteren uit de voeding. En heb je ook wel eens gedacht aan otoplastieken die bijvoorbeeld goed bestand moeten zijn tegen hitte, vuil en vocht? Het kan dus volledig afhankelijk zijn van de situatie welke prijs een leverancier vraagt voor werk oordoppen op maat.


Bijkomende kosten aanschaf otoplastieken

Naast het type otoplastiek kan je te maken krijgen met bijkomende kosten. Bijkomende kosten kunnen bijvoorbeeld de kosten zijn voor het aanmeten van otoplastieken, administratie en de jaarlijks verplichte lektest inclusief eventuele sonische reiniging. Daarnaast krijg je te maken met speciale reinigingsmiddelen en bepaalde accessoires, zoals bijvoorbeeld een koord om de nek of een opbergetui om verlies te voorkomen. Het is volledig afhankelijk van de wensen van het bedrijf en van ieder individu wat er allemaal nodig is.

Neem gerust contact op voor advies

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er meerdere factoren van belang om de gehoorbescherming op maat kosten te bepalen. Uit onderzoek is gebleken dat veel bedrijven alles los bestellen en ook nog eens apart gehoorbescherming aanmeten kosten rekenen en kosten voor de jaarlijks verplichte lektest. Onnodig volgens ons en bovendien leidt dit vaak tot hogere kosten. Vandaar dat wij een totaaloplossing hebben ontwikkeld voor een vast bedrag per medewerker waar alles bij in zit. Zo weet je precies waar je jaarlijks aan toe bent. Ook houden wij de verplichte administratie bij van wie voor het laatst is aangemeten en gecontroleerd in verband met een eventuele inspectie. Het is per situatie verschillend wat er allemaal nodig is om de op maat gemaakte oordoppen kosten te bepalen. Vandaar dat we graag eens bij je langskomen voor een vrijblijvende en grondige inventarisatie om op basis hiervan een passende offerte te maken. Wij horen graag van je voor het maken van een afspraak!

Meer artikelen
Terug naar het overzicht